Sport

Kosova synon “shumë medalje” në Evropianin e karatesë për të rinj

 

I madh është numri i karateistëve që do të marrin pjesë në Kampionatin Evropian për kadetë, juniorë dhe grupmoshën U21. I madh është edhe besimi i selektorit Ylber Syla se nga Larnaca e Qipros, Kosova do të kthehet me shumë medalje.

Evropiani për grupmosha të reja nis të premten dhe përfundon të dielën.