Sport

Kosova U21 në grup me Gjermaninë

 

Përfaqësuesja U21 e Kosovës në futboll ka mësuar kundërshtarët për kualifikimet e Evropianit të vitit 2025. Shorti është tërhequr të enjten në Nyon të Zvicrës.

Kosova është në grupin D së bashku me Gjermaninë, Poloninë, Izraelin, Bullgarinë dhe Estoninë.