Sport

Skitaret e reja të Kosovës dalin nga shtegu në Itali

 

Skitaret Lirika Deva dhe Enxhi Sefaj nuk kanë përfunduar shtegun të mërkurën në sllallom në Festivalin Olimpik Dimëror Evropian për të Rinj.

Të dy garueset kanë dalë nga shtegu në lëshimin e parë në garën që po mbahet në Friuli, Venezia dhe Giulia të Italisë.