Sport

“Frymëzimi dhe dashuria shënuan rrugëtimin e mbretit Pele”

 

Familjarë të Peles kanë postuar një fotografi dhe një mesazh emocional në faqen e legjendës në Instagram, pas vdekjes së tij.

“Frymëzimi dhe dashuria shënuan rrugëtimin e mbretit Pele, i cili u nda në paqe sot nga jeta. Në udhëtimin e tij Edson magjepsi botën me gjenialitetin e tij sportiv. Ai ndaloi një luftë, bëri punë sociale në të gjithë botën dhe përahpi atë që besonte se ishte ilaçi për të gjitha problemet tona: dashurinë.Mesazhi i tij, sot bëhet trashëgimi për brezat e ardhshëm.