Sport

FIFA u tall me Ronaldon dhe fshiu foton

 

Në fund të Kupës së Botës, FIFA ka bërë një gabim të rëndë në rrjetet sociale. Në rrjetet sociale të FIFA-s u publikua një fotografi e Cristiano Ronaldos me gishtin e madh lartë, e me mbishkrimin:

“Gishti i madh lartë nëse iu pëlqeu me të vërtetë Kupa e Botës”.