Sport

Japonezët japin shembull edhe pas humbjes

Tifozet japonez duke pastruar
 

Ndonëse të dëshpëruar pas humbjes me penallti të përfaqësueses së tyre, tifozët japonezë sërish kanë dhënë shembull në Katar.

Pas ndeshjes me Kroacinë ata kanë qëndruar në stadium dhe kanë pastruar tribunat ku ishin të vendosur, raporton ESPN.