Sport

Me plis në stadium, serbët shkruajnë për provokim

Një tifoz me plis dhe me shqiponjën dykrenare në të, është ulur në shkallët e stadiumit ku po luhet ndeshja Serbia – Zvicra.

Fotografinë e tij e kanë bërë fotoreporterët serbë, ndërsa mediat serbe kanë shkruar për provokim.

“Tashmë kanë nisur provokimet e shqiptarëve ndaj Serbisë”, ka shkruar sportal.rs.