Sport

Katari pranon se mes 400 dhe 500 punëtorë migrantë kanë vdekur

 

Një nga organizatorët kryesore të Kupës së Botës në Katar, Hassan Al Thawadi ka pohuar se midis 400 dhe 500 punëtor migrantë kanë vdekur ndërsa punonin në projekte të lidhura me Kupën e botës.

“Përllogaritja është midis 400 dhe 500. Nuk e kam numrin e saktë, kjo është diçka që po diskutohet”, ka thënë Al Thawadi për gazetarin britanik Piers Morgan në “Talt TV”.