Sport

Përballja e Rexhbeçaj me trajnerin që nuk ia dha rastin

 

Elvis Rexhbeçaj vjen nga ekipi i të rinjve të Wolfsburgut dhe përfaqëson vlerat më të rëndësishme të klubit - punë, futboll, pasion. Por, kurrë nuk bëri përparim te Wolfsburgu, që garon në Bundesligë.

Niko Kovaq njihet si trajner punëtor që dëshiron t’i shohë lojtarët që luftojnë në fushë, të vrapojnë dhe të punojnë për të arritur sukses. Këtij lloj personaliteti i përket edhe Rexhbeçaj, i cili ka vlera të shumta.