Sport

Sejdiu i Malmos nuk do të huazohet

 

Që nga ardhja e Andreas Georgsonit në krye të skuadrës te Malmo FF, Patriot Sejdiu ka pasur më pak minutazhë në fushë. Megjithatë, futbollisti i Kosovës beson se ai duhet të ketë edhe më shumë minuta në fushë.

“Mendoj se jam shumë i mirë dhe se meritoj të luaj më shumë”, ka thënë 22-vjeçari për “Sydsvenskan”.