Sport

Besa në gjendje të rëndë, rrezikon të mos paraqitet në Ligën e Dytë

 

Besa e Pejës - që është klubi i dytë më i suksesshëm në Kosovë pas Prishtinës - rrezikon të mos i zhvilloi fare garat në edicionin 2022/2023.

Edicionin e kaluar Besa nuk ia doli që të mbetet pjesë e Ligës së Parë, Grupi A, dhe në kampionatin e ri duhet të bëjë gara në Ligën e Dytë të Kosovës në futboll, që është kategoria e tretë. Në këtë rang garash Besa nuk ka qenë asnjëherë që nga pavarësimi i futbollit kosovar në vitin 1991.