Sport

Damsgaardi arrin marrëveshje me Brendfordin

 

Mekkel Damsgaard karrierën do ta vazhdojë në Angli të Brendfordi.

“Fabrizio Romano” raporton të shtunën se marrëveshja është arritur dhe ka mbetur vetëm nënshkrimi.