Sport

Federeri shpreson që të kthehet në “Wimbledon”

 

Tetë herë kampioni i “Wimbledonit”, Roger Federer, nuk është dorëzuar dhe shpreson që të luajë sërish në këtë garë.

Federeri pranoi duartrokitje në festën e njëqindvjetorit të turneut.