Sport

Karateistët udhëtuan për medalje, kthehen me një fitore e shumë disfata

 

Synimet ishin të mëdha, edhe fillimi ishte pozitiv. Por jo edhe bilanci përfundimtar.

Ekipi i Kosovës në karate nuk ka arritur të realizojë pritshmëritë në Lojërat Mesdhetare që po mbahen në Oran të Algjerisë. Karateistët kosovarë garuan të dielën e të hënën, në dy ditët e para të garave. Dhe nuk kanë zënë ndonjë vend në podium.