Sport

Renditja e re e FIFA-s, Kosova ngrihet për një pozitë

 

Kosova ka përparuar për një pozitë në përditësimin e ri në renditjen e institucionit më të madh të futbollit, FIFA. Nga pozita e 107-të, Kosova është ngritur në pozitën e 106 me 1183.9 pikë, pozita më e lartë ndonjëherë. 

“Dardanët” zhvilluan katër ndeshje në muajin qershor, ku arritën dy fitore dhe dy humbje. Kjo i ndihmoi të ngrihen për një pozitë në renditjen e FIFA-s.