Sport

Në Francë mbahet turne me emrin e selektorit të Kosovës

 

“Giresse Cup 2022” është turneu i futbollit për njomakë, që është dashur të mbahet këtë fundjavë në qytetin e vogël francez, Balma. Turneu për grupmoshën U10 dhe U12 është shtyrë në momentet e fundit për shkak të temperaturave të larta në atë pjesë të Francës.

Turneu pritet të mbahet më vonë, ndërsa e mban emrin e selektorit të Kosovës, Alain Giresse. Giresse është emër i njohur në futbollin francez, ndërsa në Kosovë është kritikuar goxha shumë pas rezultateve të fundit me “Dardanët”.