Sport

Kosova do të përfaqësohet me 41 sportistë në Lojërat Mesdhetare

 

Kosova do të përfaqësohet me 41 sportistë nga 14 sporte të ndryshme në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”.

Lojërat Mesdhetare nisin më 25 qershor dhe përfundojnë më 5 korrik. Kështu është vendosur në mbledhjen e 10-të të mbajtur nga Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës nën drejtimin e kryetarit Ismet Krasniqi.