Sport

Bayerni, Reali dhe Liverpooli, klubet me më së shumti fanella të shitura

 

Bayern Munichu është klubi i futbollit që ka shitur më së shumti fanella në vitin 2021.

Këto matje janë bërë nga “Euromerica Sport Marketing”, kompani e certifikuar nga FIFA.