Sport

Trajneri që synon ta drejtojë Kosovën, po shkruan histori në Kupën e Afrikës

Tom Saintfiet
Foto: AP
 

Pasionin dhe dashurinë që ka për Kosovën e ka përsëritur disa herë. Belgu Tom Saintfiet synon që një ditë ta udhëheqë Përfaqësuesen e Kosovës në futboll. Por 48-vjeçari aktualisht e ka fokusin diku tjetër. Është i vendosur për sa më shumë sukses në Kupën e Afrikës në futboll.

Saintfiet, i njohur si trajner shtegtar, aktualisht po e drejton Përfaqësuesen e Gambisë. Gambia po shkruan histori të futbollit aktualisht, të paktën të atij afrikan.