Sport

Broja dhe Southamptoni ndalin Manchester Cityn

 

Southamptoni ka arritur të marrë një pikë të rëndësishme duke luajtur baras me Manchester Cityn 1:1.

Në këtë ndeshje të dyja ekipet kishin mundësi të mira shënimi të cilat nuk i konkretizonin.