Sport

Ndeshja e Premier Leagues ndërpritet për shkak të energjisë elektrike

 

Pothuajse asnjëherë nuk keni dëgjuar që një ndeshje e Premier Leagues, që llogaritet si kampionati më i fortë në botë, të ndërpritet për shkak të energjisë elektrike. E kjo ndodhi sonte.

Ndeshja mes Watford dhe Norwich është ndërprerë përkohësisht në minutën e 60-të për shkak se disa prej reflektorëve të stadiumit nuk punonin.