Sport

Të arta, të jashtëzakonshme

 

Në sallë të re, por me seriozitet të zakonshëm. Me seriozitetin dhe përkushtimin që i dërgoi në piedestalin sportiv.

Dy figurat kryesore të vitit 2021, Nora Gjakova e Distria Krasniqi, në mbrëmjen e ftohtë të mesit të dhjetorit e bënë rrugën e zakonshme për në palestër. Tani jo më për në palestrën e klubit Ippon, por qindra metra më lartë, për në Qendrën Nacionale të Xhudos.