Sport

Schumacheri përplaset, dëmton shumë bolidin

 

Në xhiron e 10-të të Grand-Prixit inaugurues në Arabinë Saudite është përplasur rëndë ngasësi i skuadrës Haas, Mick Schumacher.

Ai nuk arriti që ta kontrollonte “kthesën 23”, dhe i ka shkaktuar bolidit të vet dëmtim tejet të madh.