Sport

Federata italiane e futbollit kërkon vaksinim të lojtarëve

 

Federata e Futbollit të Italisë po mendon që të kërkojë nga Qeveria që t’ua bëj të obligueshme lojtarëve të elitës së futbollit italian vaksinimin kundër koronavirusit.

Qeveria italiane këtë javë e ka bërë të obligueshme vaksinimin për forcat e rendit, ushtrinë dhe të gjithë punonjësit nëpër shkolla.