Sport

Spanjolli Lasuen: Majlinda Kelmendi është Kosova

 

Një editorial për pensionimin e Majlinda Kelmendit nga xhudoja e ka shkruar spanjolli Pedro Lasuen, drejtor për media dhe komunikim në Federatën Ndërkombëtare të Xhudos (IJF). Editoriali është publikuar të martën në sajtin zyrtar të IJF-së, me titullin “Mos qaj për mua Kosovë”.

Sipas Lasuenit, është vështirë të imagjinohet tatami pa Majlinda Kelmendin.