Sport

Sigal Prishtina përforcohet me amerikanin Burke

 

KB Sigal Prishtina ka zyrtarizuar përforcimin e radhës. Klubi prishtinas ka njoftuar të premten se ka arritur marrëveshje me basketbollistin amerikan, Dachon Burke.

Amerikani luan në pozitën e fundorit dhe ka qenë pjesë e kolegjit “Orange” në New Jersey.