Sport

Katari mund t’i ndalojë lojtarët e pavaksinuar

 

Katari, si nikoqir, mund të ndalojë lojtarët e pavaksinuar që të marrin pjesë në Kampionatin Botëror të futbollit, që do të mbahet në vitin e ardhshëm.

Mediat në Angli kanë raportuar të hënën se organizatori i Kampionatit Botëror po bën presion që të gjithë lojtarët dhe pjesëmarrësit në Kupën e Botës të jenë të vaksinuar.