Sport

Kapiteni Rrahmani: Që të rritet Kosova duhet që ne lojtarët të rritemi në skuadrat tona

Kapiteni Amir Rrahmani ka vlerësuar paraqitjet e Kosovës gjatë muajit shtator. Si shumica e njohësve të futbollit dhe anëtarët e Përfaqësueses, Rrahmani vlerëson se Kosova ka shfaqur shenja të kthimit në rrugën e duhur.

 

Kapiteni Amir Rrahmani ka vlerësuar paraqitjet e Kosovës gjatë muajit shtator. Si shumica e njohësve të futbollit dhe anëtarët e Përfaqësueses, Rrahmani vlerëson se Kosova ka shfaqur shenja të kthimit në rrugën e duhur.

Kosova më 2 shtator fitoi 1:0 ndaj Gjeorgjisë në udhëtim. Më pas barazoi 1:1 me Greqinë dhe në fund u mposht 2:0 nga Spanja. Me gjithë humbjen, paraqitja më e mirë është vlerësuar ajo ndaj Spanjës. Lojtarët ishin larguar në disponim të mirë nga Kosova, pas fjalëve të mira për paraqitjen pozitive ndaj spanjollëve.