Sport

Ndër më të mirët në NBA, Popovich ende po kërkon prekjen e artë me SHBA-në

Foto: AP
 

Gregg Popovich vlerësohet si më i miri i NBA-së, një trajner që ka fituar pesë tituj dhe ka mbajtur ekipin e tij në krye për një çerek shekulli. Në basketbollin ndërkombëtar, ai ende nuk e ka gjetur atë prekje të artë. Popovich ka qenë në stafin e tri ekipeve amerikane në Lojërat Olimpike ose kampionatet botërore dhe vetëm njëri prej tyre arriti në podium për medalje. Është një histori për të cilën ai nuk mendon shumë, ndërsa drejton amerikanët në Tokio.

“Ndonjëherë dështon dhe ndonjëherë fiton”, pranoi Popovich.