Sport

Organizatorët e LO “Tokio 2020” hapin “Fshatin Olimpik” për mediat

Foto: AP
 

Organizatorët e Lojërave Olimpike “Tokio 2020” kanë hapur fshatin e sportistëve për media, duke treguar apartamentet dhe gjithë kompleksin ku do të qëndrojnë afro 11 mijë sportistë gjatë ngjarjes së madhe sportive, raporton agjencia AP.

Lojërat Olimpike “Tokio 2020” është paraparë të mbahet më 23 korrik. Ngjarja e madhe sportive ishte shtyrë për një vit shkaku i pandemisë së koronavirusit.