Sport

Kosova, vendi i vetëm në rajon që nuk ka lejuar kthimin e shikuesve

Rreth dhjetë mijë shikues patën mundësinë që të martën mbrëma ta shihnin nga tribunat e stadiumit të Shkupit “Todor Proeski” Përfaqësuesen e Maqedonisë së Veriut duke luajtur. Maqedonia e Veriut, që do të paraqitet në “Euro 2020” që nis më 11 qershor, luajti ndeshje miqësore ndaj Sllovenisë që përfundoi baras - 1:1.

 

Rreth dhjetë mijë shikues patën mundësinë që të martën mbrëma ta shihnin nga tribunat e stadiumit të Shkupit “Todor Proeski” Përfaqësuesen e Maqedonisë së Veriut duke luajtur. Maqedonia e Veriut, që do të paraqitet në “Euro 2020” që nis më 11 qershor, luajti ndeshje miqësore ndaj Sllovenisë që përfundoi baras - 1:1.

Ishte hera e parë që në një stadium të Maqedonisë së Veriut kishte shikues pas ndryshimit të protokollit shëndetësor dhe lejes nga Qeveria maqedonase. Ishte lejuar që vetëm 30 për qind të kapacitetit të stadiumit të ishte i mbushur me shikues.