Sport

UEFA hap procedurë disiplinore ndaj Realit, Barcelonës e Juventusit

 

UEFA ka nisur procedurë disiplinore ndaj Real Madridit, Barcelonës dhe Juventusit në lidhje me përfshirjen në krijimin e Superligës së Evropës.

“Pas hetimeve të bëra nga Inspektorët e Etikës dhe Disiplinës të UEFA-s në lidhje me të ashtuquajturën projekt ‘Superligë’, procedura disiplinore janë hapur kundër Real Madridit, Barcelonës e Juventusit për shkelje potenciale të kornizës ligjore të UEFA-s”, thuhet në njoftimin e UEFA-s.