Sport

Paralajmërohen masa shtesë ndaj të përfshirëve në incidentin në Prizren

 

Federata e Basketbollit e Kosovës ka ndarë dënimet lidhur me ndeshjen e ndërprerë në mes të Ponte Prizrenit dhe Pejës. Ndeshja ishte ndërprerë për shkak të një përleshje fizike me të përfunduar pjesa e parë.

Por për të përfshirët dënimet e FBK-së mund të mos jenë të vetmet.