Sport

Shkëlqimi i Berishës në klubin që dominon futbollin austriak

Shkëlqimi i Berishës në klubin që dominon futbollin austriak

Me shumë mundësi Mërgim Berisha po i luan ndeshjet e fundit te gjiganti austriak i futbollit, Red Bull Salzburg. Me paraqitjet, shpesh impresive, Berisha ka ngjallur interesimin e shumë skuadrave nga ligat e mëdha evropiane, sidomos atyre në Gjermani. Berisha 22-vjeçar ende është pjesë e Shpresave të Gjermanisë, ndërsa te Salzburgu po shndërrohet në lojtar të kalibrit të lartë.

 

Me shumë mundësi Mërgim Berisha po i luan ndeshjet e fundit te gjiganti austriak i futbollit, Red Bull Salzburg. Me paraqitjet, shpesh impresive, Berisha ka ngjallur interesimin e shumë skuadrave nga ligat e mëdha evropiane, sidomos atyre në Gjermani. Berisha 22-vjeçar ende është pjesë e Shpresave të Gjermanisë, ndërsa te Salzburgu po shndërrohet në lojtar të kalibrit të lartë.

Red Bull Salzburgu është klub i kalibrit të lartë, po ashtu, dhe Berisha po e gjen veten shumë mirë aty. Të shtunën mbrëma ai e pati një tjetër paraqitje të shkëlqyeshme.