Sport

Sekretari i FHK-së, Gjinovci në Gjykatën e Apelit të EHF-së

Sekretari i FHK-së, Gjinovci në Gjykatën e Apelit të EHF-së
 

Sekretari i përgjithshëm i FHK-së, Izet Gjinovci është bërë pjesë e Gjykatës së Apelit të EHF-së, ka njoftuar të premten Federata e Hendbollit të Kosovës (FHK). Zgjedhjet për president, Komitet Ekzekutiv dhe për organe tjera drejtuese janë mbajtur të premten pasdite.

Michael Wiederer ka fituar edhe një mandat në krye të Federatës Evropiane. Ndërkohë sekretari i përgjithshëm i FHK-së, Gjinovci, ishte kandidat për Gjykatën e Apelit të EHF-së dhe mori votat e mjaftueshme. Në fakt, ishte prej më të votuarve, duke lënë pas kandidatë të Federatave të mëdha evropiane.