Sport

Sevilla e St. Petersburgu zëvendësojnë Bilbaon dhe Dublinin në “Euro 2020”

Sevilla e St. Petersburgu zëvendësojnë Bilbaon dhe Dublinin në “Euro 2020”
 

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s, të premten ka njoftuar për dy qytetet e reja që do të organizojnë ndeshjet e “Euro 2020”.

UEFA ka bërë të ditur se Sevilla edhe St. Petersburgu, do ta zëvendësojnë Bilbaon e Dublinin, të cilat nuk kanë arritur të garantojnë rikthimin e pjesshëm të tifozëve në tribuna. UEFA ka kërkuar nga qytetet organizatore që të garantojnë kthimin e tifozëve në 25 për qind të kapacitetit të stadiumit.