Sport

Frappart, gjyqtarja e parë në “EURO 2020”

Frappart, gjyqtarja e parë në “EURO 2020”
FOTO: AP
 

Stephanie Frappart do të bëhet gjyqtarja e parë në një Kampionat Evropian të meshkujve këtë verë.

UEFA e konfirmoi listën e gjyqtarëve të mërkurën, dhe emri i saj ishte në kontingjentin e 51 gjyqtarëve. Përderisa Frapparti, 37-vjeçare, ende nuk është emëruar si një prej 18 gjyqtareve kryesore të ndeshjeve, ajo do të jetë gjyqtare e katërt apo asistente.