Sport

Norwichi, ekipi i parë që siguron ngjitjen në Premier Ligë

 

Norwich City është ngjitur pas një sezoni në Premier Ligë.

Pas barazimit 2-2 të Swanseas në shtëpi ndaj Wycombe dhe barazimit 0-0 të Brentfordit me Millwallin, ngjitja e Norwichit në Premier Ligë është konfirmuar.