Sport

210 klube e shkolla të futbollit me mbi 12 mijë lojtarë të regjistruar në Kosovë

210 klube e shkolla të futbollit me mbi 12 mijë lojtarë të regjistruar në Kosovë

Numri i klubeve dhe shkollave të futbollit në Kosovës është në rritje të ndjeshme, sidomos pas pranimit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) në UEFA dhe në FIFA në maj të vitit 2016.

 

Numri i klubeve dhe shkollave të futbollit në Kosovës është në rritje të ndjeshme, sidomos pas pranimit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) në UEFA dhe në FIFA në maj të vitit 2016.

Kështu të paktën thonë në Federatën e Futbollit të Kosovës.