Sport

Lufta Poirier – McGregor planifikohet të zhvillohet me shumë shikues

Lufta Poirier – McGregor planifikohet të zhvillohet me shumë shikues
 

UFC synon të mirëpresë një numër të madh të shikuesve në “T-Mobile Arena” të Las vegasit më 10 korrik kur Dustin Poirier dhe Conor McGregord do të luftojnë për herë të tretë.

Organizata më e madhe në botëe e arteve maricale të përziera për 11 muajt e fundit, ka organizuar ngjarje në palestratë zbrazëta në kampusin e saj të korporatave në Vegas ose Fight Island të Abu Dhabit, ku turmat e kufizuara u lejuan në janar.