Sport

Ibrahimoviqi rrezikon dënim për përfshirje me agjenci të bastit

Ibrahimoviqi rrezikon dënim për përfshirje me agjenci të bastit
 

Zlatan Ibrahimoviq pritet të gjobitet apo edhe të dënohet nga FIFA dhe UEFA, pasi ai kompania e tij zotëron 10% të agjencisë së bastit.

Sipas rregullave të FIFA-s dhe UEFA-s, është e ndaluar që lojtarët të kenë interes financiar në kompani të bastvënies. Megjithatë, mediumi suedez “Aftonbladet”, raporton se kompania ku Ibrahimoviqi është bashkëpronar, “Unknoën AB”, zotëron 10% të agjencisë së bastit “Bethard.com”, që mund t’i kushtojë Ibras gjobitje ose suspendim.