Sport

Plani i Krasniqit: Të mbrojë titullin në qershor dhe të nisë gjahun për titujt në versionet tjera

Haxhi (Robin) Krasniqi më 10 tetor të vitit të kaluar shkroi histori duke u bërë shqiptari i parë me titull të botës në boksin profesionist. Ai fitoi titullin e përkohshëm në versionin WBA, në kategorinë gjysmë të rëndë. Pas suksesit kulmor, Krasniqi pushoi një kohë e tani ka nisur stërvitjet intensive për meçin e ardhshëm. Do të ketë rimeç me Dominic Boeselin. Ndaj tij synon tjetër fitore me stil e më pas planifikon të sfidojë titujt e botës në versionet e tjera të mëdha. Krasniqi ka folur të dielën për KOHËN.

 

Haxhi (Robin) Krasniqi më 10 tetor të vitit të kaluar shkroi histori duke u bërë shqiptari i parë me titull të botës në boksin profesionist. Ai fitoi titullin e përkohshëm në versionin WBA, në kategorinë gjysmë të rëndë. Pas suksesit kulmor, Krasniqi pushoi një kohë e tani ka nisur stërvitjet intensive për meçin e ardhshëm. Do të ketë rimeç me Dominic Boeselin. Ndaj tij synon tjetër fitore me stil e më pas planifikon të sfidojë titujt e botës në versionet e tjera të mëdha. Krasniqi ka folur të dielën për KOHËN.

Haxhi Krasniqi është mësuar me stërvitje me ngarkesë maksimale. Stërvitjet e forta e të vështira e kanë sjellë junikasin në majë të boksit ndërkombëtar. Ai është kampion në fuqi i botës. E ka në pronësi titullin e përkohshëm të botës në versionin e madh, WBA (World Boxing Association), në kategorinë gjysmë të rëndë.