Sport

Kozniku: Kosova dështoi taktikisht, mëkat që me këta lojtarë nuk shfaqëm shumë më tepër

Ardian Kozniku i vlerëson shumë lart lojtarët që ka Kosova, sidomos ata në mesfushë dhe në sulm. Dhe ai është i bindur se Kosova ndaj Suedisë, bazuar në potencialin që ka, është dashur të shfaqej shumë më tepër.

 

Ardian Kozniku i vlerëson shumë lart lojtarët që ka Kosova, sidomos ata në mesfushë dhe në sulm. Dhe ai është i bindur se Kosova ndaj Suedisë, bazuar në potencialin që ka, është dashur të shfaqej shumë më tepër.

Kozniku ka vlerësuar se Kosova në ndeshjen e së dielës mbrëma ka dështuar në aspektin taktik. Pra, përgjegjësinë për humbjen 3:0 ia lë përzgjedhësit Bernard Challandes.