Sport

Nora Gjakova: Medalja e artë më jep besim për sukses në Kampionatin Evropian

Kampionati Evropian është gara e radhës për xhudisten Nora Gjakova. Nora synon vend në podium në kampionatin kontinental, ndërsa suksesi që kishte të premten në Tbilisi të Gjeorgjisë i ndihmon shumë. Ajo ka ndier siguri në të gjitha luftërat. Nora fitoi të artën dhe është gati për ngjarjet kulmore të këtij viti. Ajo ka folur për KOHËN pas suksesit në Tbilisi

 

Kampionati Evropian është gara e radhës për xhudisten Nora Gjakova. Nora synon vend në podium në kampionatin kontinental, ndërsa suksesi që kishte të premten në Tbilisi të Gjeorgjisë i ndihmon shumë. Ajo ka ndier siguri në të gjitha luftërat. Nora fitoi të artën dhe është gati për ngjarjet kulmore të këtij viti. Ajo ka folur për KOHËN pas suksesit në Tbilisi

Evropiani për seniorë është aktualisht fokusi i Nora Gjakovës. Paraqitja e shkëlqyeshme që kishte të premten në Tbilisi të Gjeorgjisë, Nora shpreson se do t’i shërbejë për Kampionatin Evropian që mbahet prej 16 deri më 18 prill në Lisbonë të Portugalisë.

Nora Gjakova të premten e fitoi medaljen e artë në Grand Slamin në Tbilisi të Gjeorgjisë. Turnetë Grand Slam janë pjesë e turit botëror të xhudos. Pra janë prej garave më të vlerësuara. Por medaljet në kampionate zyrtare, si Evropiani, megjithatë kanë vlerë tjetër.