Sport

Selmani ia ka konfirmuar Suedisë se ka vendosur ta përfaqësojë Kosovën

Selmani ia ka konfirmuar Suedisë se ka vendosur ta përfaqësojë Kosovën

Sulmuesi Astrit Selmani dhe menaxheri i Përfaqësueses së Suedisë, Stefan Petterson, ditë më parë kanë zhvilluar një takim. Takimi ngjalli dyshime se Selmani mund të ndërrojë vendimin e tij dhe ta përfaqësojë Suedinë, kundërshtaren e parë të Kosovës për ciklin e dytë kualifikues të saj, atë për Botërorin “Katari 2022”. Edhe më shumë dyshimet u rritën kur as menaxheri i përfaqësueses së Suedisë e as Selmani nuk treguan se çka ishte diskutuar në atë takim. Por është vëllai dhe menaxheri i Astritit, Elbasan Selmani, që të enjten për KOHËN ka bërë të ditur se sulmuesi i Hammarbyt ia ka konfirmuar zyrtarit të Federatës suedeze se ka vendosur ta përfaqësojë Kosovën.

 

Sulmuesi Astrit Selmani dhe menaxheri i Përfaqësueses së Suedisë, Stefan Petterson, ditë më parë kanë zhvilluar një takim. Takimi ngjalli dyshime se Selmani mund të ndërrojë vendimin e tij dhe ta përfaqësojë Suedinë, kundërshtaren e parë të Kosovës për ciklin e dytë kualifikues të saj, atë për Botërorin “Katari 2022”. Edhe më shumë dyshimet u rritën kur as menaxheri i përfaqësueses së Suedisë e as Selmani nuk treguan se çka ishte diskutuar në atë takim. Por është vëllai dhe menaxheri i Astritit, Elbasan Selmani, që të enjten për KOHËN ka bërë të ditur se sulmuesi i Hammarbyt ia ka konfirmuar zyrtarit të Federatës suedeze se ka vendosur ta përfaqësojë Kosovën.

Elbasani ka theksuar se Astritit i është thënë nga Petterson se Suedia e ka në planet e saj. Por, sipas tij, Astriti nuk do ta ndërrojë fjalën e dhënë dhe se do të luajë për Kosovën.