Sport

Zgjedhjet për president të KOK-ut mbahen më 25 mars

Zgjedhjet për president të KOK-ut mbahen më 25 mars
 

Asambleja e Punës dhe Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës do të mbahet më 25 mars nga ora 15:00.

Vendimi për mbajtjen e zgjedhjeve më 25 të muajit të ardhshëm është marrë të enjten në mbledhjen e Bordit të KOK-ut.