Sport

Gattuso pa marrëveshje

Gattuso pa marrëveshje
 

Gennaro Gattuso mund të largohet në fund të këtij edicioni nga Napoli.

Klubi italian nuk është i kënaqur me rezultatet e arritura nga trajneri dhe nuk do t’ia vazhdojë kontratën.