Sport

Misionet e kroatit Çoriq me Llapin – të fitojë Kupën dhe të shpëtojë karrierën e tij

Marijan Çoriq është i kënaqur me paraqitjet e para në portën e Llapit, por portieri kroat premton edhe më shumë.

 

Marijan Çoriq është i kënaqur me paraqitjet e para në portën e Llapit, por portieri kroat premton edhe më shumë.

Çoriq është i bindur se mund të ketë paraqitje edhe më të mira nëpërmjet të cilave shpreson ta ndihmojë Llapin të arrijë synimet që i ka këtë edicion. Skuadra e Tahir Batatinës synon triumfin në Kupën e Kosovës dhe pozitë sa më të lartë në Superligë në fund të sezonit.