Sport

Prizreni me derbi të qytetit - A&N dhe Liria synojnë Superligën

Prizreni me derbi të qytetit - A&N dhe Liria synojnë Superligën

Prizren, 31 janar – Për herë të parë qyteti i dytë më i madh në vend, Prizreni, është bërë me derbi lokal të futbollit. Që nga fillimi i edicionit 2020/2021 në Ligën e Parë, Grupi A, Liria e ka rival të qytetit ekipin A&N.

 

Prizren, 31 janar – Për herë të parë qyteti i dytë më i madh në vend, Prizreni, është bërë me derbi lokal të futbollit. Që nga fillimi i edicionit 2020/2021 në Ligën e Parë, Grupi A, Liria e ka rival të qytetit ekipin A&N.

Derbin e parë e kishte fituar skuadra me traditë, Liria, me rezultatin 2:0, në “Përparim Thaçi”.