Sport

El Shaarawy në fundjavë kompleton transferimin te Roma

El Shaarawy në fundjavë kompleton transferimin te Roma
Foto: AP
 

Stephan El Shaarawy do ta përfundojë izolimin të premten dhe do të niset drejt qendrës mjekësore në “Villa Stuart” për ta kompletuar transferimin e tij te Roma.

E premtja do të jetë dita e 21-të në karantinë dhe sulmuesi do të ketë të drejtë të dalë nga izolimi dhe t’i kryejë testet e kërkuara mjekësore.